понеділок, 21 травня 2018 05:16

Із "Санексом" будинок завжди чистий

— У сусіда на дачі постійно забивається вигрібна яма. У мене такої проблеми немає, бо використовую "Санекс для очищення вигрібних ям", — розповідає 56-річний Роман Слохиняк із Хмельницького. — Вже забув про асенізатора. Та й влітку, коли жара, немає ніяких неприємних запахів. Відерця "Санексу" 400 грамів вистачає на п'ять місяців у моєму випадку.

Біопродукт "Санекс Універсал" очищає труби від органічних відходів і запобігає утворенню жирових пробок. Починає діяти в перші 6 год. після застосування.

Завжди використовує "Санекс Універсал" для очищення і профілактики труб на кухні. Жінка більше не переживає про те, що потрібно розкрутити коліно під мийкою, чи прочищати тросом трубу.

Для прибирання будинку використовують спрей "Санекс Clean" 500 мл.

— Він набагато економічний для прибирання в квартирі, ніж всі інші хімічні засоби. І, що важливо, без шкідливих парів хімії. У мене почалася алергія — користуватися хімічними засобами не можу.

Біопродукти можна придбати на сайті http: //t-klio.dp.ua. Ви отримаєте консультацію і зможете обрати оптимальний для вас продукт. Корисна економія і здоров'я сім'ї — це і є застосування біопродуктів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «Із "Санексом" будинок завжди чистий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі