понеділок, 09 квітня 2018 00:30

Назвали найприбутковішу сільськогосподарську культуру

Фермер із Черкас 54-річний Олексій Політун назвав кукурудзу найбільш прибутковою культурою в сільському господарстві.

— Торік я забрав батьківський пай із фермерського господарства й захотів зайнятися фермерством. Вирішив сіяти солодку кукурудзу. Площа посіву була 2 гектари. Затрати на насіння, гербіциди та збір урожаю склали 1 гривню за качан. Зібрав я з двох гектарів 100 тисяч качанів, середня вартість становила 4 гривні за штуку. Тобто прибуток із 2 гектарів — 400 тисяч гривень. Я був приємно вражений, — каже Олексій Політун. Ринком збуту качанів були овочеві ринки в обласному центрі, супермаркети, ринки в районних центрах.

Купував українське насіння в офіційного дистриб'ютора, в "Супермаркеті насіння польових культур". Отримав консультацію від агроексперта по вирощуванню солодкої кукурудзи. Одразу ж замовив суперсолодкий ранній сорт цукрової кукурудзи Ларус (Малібу) F1, а також середньостиглий суперсолодкий сорт Багратіон F1 і гербіцид. Отримав усе однією посилкою.

Для підписників газети "Супермаркет насіння польових культур" робить персональну знижку кожному клієнту до 10%, й агрономічний супровід агроексперта безкоштовно.

Замовити насіння можна за телефоном 0(67) 443 47 88 в агроексперта Марійчука Олега чи на сайті в інтернет-магазині snpk.in.ua.

Зараз ви читаєте новину «Назвали найприбутковішу сільськогосподарську культуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі