понеділок, 11 грудня 2017 07:31

Міні-трактори — запорука успішного розвитку фермерства

В Україні стрімко розвивається середнє й мале фермерство. Наприкінці 2017 року планується зняття мораторію на продаж землі. Експерти прогнозують, що це ще більше прискорить розвиток сільськогосподарського ринку.

Для успішного господарювання фермеру потрібна недорога та якісна сільськогосподарська техніка.

— В Україні, на жаль, немає виробництва міні-тракторів, — розповідає менеджер із продажу сільськогосподарської техніки Анатолій Фільчук, 42 роки. — Але це не є перешкодою для розвитку. Оскільки на ринку є великий вибір техніки від найбільших виробників у Китаї та Кореї. Там намагаються створити свої машини максимально універсальними для застосування в сільському господарстві.

"Вінниця АгроТех" — це компанія з багаторічним досвідом роботи на ринку України. Пропонує широкий асортимент міні-тракторів таких відомих брендів, як Lovol, DongFeng, Jinma, Zoomlion, Xingtai, Shifeng, Branson і Kioti. Також — якісну гарантійну й сервісну підтримку, безкоштовну доставку техніки.

— Виробники постійно вдосконалюють конструкцію тракторів. Ми дослухаємося до покупців, передаємо їхні побажання та пропозиції виробникам. Вони ж вносять зміни для вдосконалення конструкції. Вся техніка відповідає подвійному критерію — ціна–якість, має високий рівень надійності при роботі. Міні-трактори прості у використанні. Працюють економно й витримують великі навантаження.

Також компанія пропонує навісне обладнання до міні-тракторів — плуги, борони, культиватори, підгортачі, ґрунтофрези, картоплекопалки й саджалки, сінокосарки сегментні й роторні, граблі та багато іншого.

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактори — запорука успішного розвитку фермерства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі