пʼятниця, 08 вересня 2017 05:10

Міні-тракторами засівають озимі культури

— Після того, як викопали картоплю, сію гірчицю на добриво. За місяць дискую й засіваю озимину, — розповідає 41-річний Олександр Петрик із райцентру Козятин на Вінниччині. — Вперше посіяв, бо було незгодоване зерно з паю. Добре вродила пшениця. Тепер роблю так щороку. Вигідно. Маю три городи, то чергую їх через рік. Спеціально для цього купив сівалку до трактора. Сіє рівномірно й не займає багато часу.

Міні-тракторами виконують усі види робіт у полі — посадка, обробка та збір урожаю будь-яких культур.

— До нас часто звертаються власники техніки з проханням допомогти дістати спеціальне причіпне обладнання. Або ті, хто хоче замінити старий трактор на новий — ефективніший, — говорить менеджер із продажу сільськогосподарської техніки 41-річний Василь Кеба з Вінниці. — Тому маємо в наявності все необхідне для роботи на землі у великому асортименті. Щоб можна було порівняти й обрати саме те, що потрібно. Люди в селі навчилися рахувати гроші. До всього підходять виважено. Ведуть господарство з найбільшою користю. Тому й звертають увагу на вирощення озимих культур. Ми ж забезпечуємо необхідним для цього обладнанням.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині товариства "Азимут" за адресою:

м. Вінниця, вул. Брацлавська (Островського), 69.

тел.: 0(67) 431 08 34

Зараз ви читаєте новину «Міні-тракторами засівають озимі культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі