понеділок, 23 вересня 2019 05:05

Канадські біопродукти "Санекс Septix" замовляють із безкоштовною доставкою

Біопродукти "Санекс Septix" канадського виробництва ефективні при підтриманні в робочому стані вуличних туалетів і вигрібних ям у холодну пору року. Найбільше господарів приватних будинків тішить те, що вони відновлюють дренаж. Очищена рідина просочується в ґрунт.

Біозасіб "Біо Дрен" допоможе ­очистити труби від жирових та інших органічних відкладень. Очищує труби по всій внутрішній поверхні від зливного коліна до вигрібної ями у приватному будинку чи до основного стояку в багатоповерхівці.

Біотаблетки "Комплекс" ефективні та зручні у використанні. Власники приватного будинку не заморочуються з дозуванням. Таблетку треба помістити в бачок і спокійно займатися своїми справами. Біопродукт прочистить каналізаційний стік, відновить дренажну систему й переробить органічні відходи на рідину.

Восени люди масово спалюють листя. Це шкодить довкіллю. Препарат "Активатор Компосту" перетворює листя і траву на якісне органічне добриво.

Канадські біозасоби можна придбати на сайті t-klio.dp.ua.

При замовленні на суму від 1000 грн отримаєте безкоштовну доставку Укрпоштою та Новою ­поштою.

Зараз ви читаєте новину «Канадські біопродукти "Санекс Septix" замовляють із безкоштовною доставкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі