неділя, 13 березня 2022 13:39

"Знаю, кого треба розстріляти" - Кім складає списки любителів "руского міра"

"Знаю, кого треба розстріляти" - Кім складає списки любителів "руского міра"
УП Віталій Кім

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім звернувся до жителів Миколаївщини, які симпатизують чи сприяють окупантам. Відверто сказав, їх чекатиме народний суд.

"Знаю що мене чують обидві сторони. І ті хто симпатизує окупантам, які сподіваються, що по соціальній драбині піднімуться догори. То знайте, що списки зрадників, які готуються допомагати окупантам, уже є. Їх небагато, але є. Водночас є купа людей, які говорять: "я знаю, кого треба розстріляти. Я наведу порядок". Покараємо кожного зрадника. Це робитиме не ЗСУ, а народний гнів!", - наголосив Віталій Кім.

Окупанти бомбардують місто аби посіяти паніку. Але потихенько звільнять кожне село і місто, підкреслив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Миколаївщину касетними снарядами

"На тимчасово окупованих територіях окупанти ведуть себе як погань. Забирають в людей продукти. Ховаються у підвалах. Але їх потихенько виганяємо", - зазнчаив очільник Миколаївщини.

Сьогодні у Миколаєві загинуло 9 людей, ще кількох місцевих жителів поранено.Це сталося на проспекті Героїв України в районі зупинки Ательє внаслідок російського бомбардування.

Зараз ви читаєте новину «"Знаю, кого треба розстріляти" - Кім складає списки любителів "руского міра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі