середа, 06 липня 2022 11:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбники на окупованих територіях масово пиячать – розвідка

Загарбники на окупованих територіях масово  пиячать  – розвідка
Пияцтво терористів на окупованих територіях призводить до численних правопорушень. Фото: ГУР МО

Російські терористи, які перебувають на тимчасово захоплених територіях Запорізької області, почали масово пиячити.

Через це їм намагаються заборонити продаж спиртного. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

Відомо, що пияцтво серед особового складу російської армії призводить до численних правопорушень та порушень дисципліни. Зокрема, загарбники залишають місця несення служби, перебувають на вогневих позиціях у нетверезому стані, порушують правила користування зброєю, а також влаштовують ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Місто повністю заблоковане" – у Мелітополі загарбники посилили терор мешканців

У ситуацію втрутилося керівництво комендатури військ Росгвардії РФ та так звана "військова-цивільна адміністрація" Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушко.

Через це на територіях Михайлівської та Роздольської громад введено заборону на продаж алкогольних напоїв російським військовослужбовцям. Їм не можна продавати навіть пиво.

Раніше стало відомо, що у тимчасово захопленому Токмаку Запорізької області російські терористи у нетверезому стані влаштували стрілянину між собою.

Спочатку між окупантами стався словесний конфлікт, який переріс у збройну сутичку. Вони почали стріляти один в одного. Внаслідок цього четверо загарбників загинули, близько 10 – поранені.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники на окупованих територіях масово пиячать – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі