середа, 06 березня 2024 22:25

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ сказали, чи пов'язаний обстріл Росією Одеси з візитом Зеленського

В ЗСУ сказали, чи пов'язаний обстріл Росією Одеси з візитом Зеленського
Росіяни атакували Одесу під час візиту президента України Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса. Фото: ОП

Ракетний удар російських терористів по Одесі 6 березня, не пов'язаний з візитом до міста президента Володимира Зеленського.

Це пов'язано з терором, який ворог достатньо методично проводить. Про це в ефірі "Радіо Свободи" сказала речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Відбувається те, що Росія - терорист, і вона, очевидно, продовжує атаки на припортову інфраструктуру. Так, по Одесі був завданий ракетний удар, імовірно, балістичною зброєю, із влучанням в одну з будівель в припортовій інфраструктурі. Але це ніяким чином не пов'язано з конкретним візитом", - запевнила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесу атакували балістикою

Гуменюк наголосила, що це пов'язано з терором, який ворог достатньо методично проводить.

Речниця також нагадала, що Росія атакує припортову інфраструктуру Одеси як до розірвання зернової угоди, так і після.

Вранці о 10:41 годині в Одеській області оголошували повітряну тривогу. Згодом в Одесі пролунав потужний вибух.

Росіяни атакували Одесу під час візиту президента України Володимира Зеленського і прем'єр-міністра Греції Кіріакоса Міцотакіса. Президент повідомив про загиблих і поранених. За словами Міцотакіса, вибухи були близько від них.

Пізніше стало відомо, що внаслідок російського удару по портовій інфраструктурі в Одесі 6 березня загинули п'ятеро людей.

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ сказали, чи пов'язаний обстріл Росією Одеси з візитом Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі