понеділок, 15 лютого 2016 15:29

У Житомирі онук вбив бабусю за 700 гривень

У Житомирі онук вбив бабусю за 700 гривень

Житомирські правоохоронці затримали 20-річного молодика, який побив до смерті свою бабусю. Він вимагав у покійної гроші на розваги. Про йдеться у повідомленні відділу комунікації Управління Нацполіції в Житомирській області.

"Увечері 13 лютого до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир обласного центру, можливо, сталося вбивство. На місце події прибули працівники поліції, які з'ясували, що в оселі знаходиться бездиханне тіло 70-річної господині з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці встановили, що до вчинення вбивства причетний 20-річний онук загиблої. За годину його було затримано та доставлено до Житомирського відділу поліції. Як з'ясувалось, підозрюваний того вечора відпочивав у місцевих розважальних закладах. Задля продовження відпочинку йому забракло грошей, тому хлопець вирішив зайти до бабці. Коли та відмовила йому, онук її жорстоко побив. Потім знайшов сховок з 700 гривень та пішов геть", - повідомили у поліції.

Триває подальше розслідування. Молодику загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі онук вбив бабусю за 700 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі