субота, 22 червня 2024 21:18

У Сумській області депутат застрелив людину: подробиці трагедії

У Сумській області депутат застрелив людину: подробиці трагедії
У Сумській області депутат застрелив людину. Фото:

У Сумській області депутат обласної ради застрелив людину на території мисливського господарства.

Йому вже оголосили підозру. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Інцидент, як з'ясувало слідство, стався вчора в селі Заріччя на території мисливського господарства "Північний ліс" близько 19-ї години.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановила виконавців замаху на казахського журналіста у Києві

"Під час пристрілки власного мисливського карабіна депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню. Від отриманого вогнепального поранення 46-річний потерпілий помер на місці події", - розповіли в прокуратурі.

Наразі депутат облради перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому тепер мають обрати запобіжний захід. Прокуратура наполягає на триманні під вартою.

Депутату облради, ім'я якого в прокуратурі не називають, загрожує покарання у вигляді ув'язнення на термін від 7 до 15 років, якщо його провина буде доведена в суді.

У квартирі в спальному районі Вінниці зловмисник застрелив дружину та тяжко поранив її подругу, а сам вчинив самогубство.

Вінницькі поліцейські розслідують обставини трагічної події.

Зараз ви читаєте новину «У Сумській області депутат застрелив людину: подробиці трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі