вівторок, 22 березня 2022 08:01

У Мелітополі окупанти відпустили трьох журналістів

У Мелітополі окупанти відпустили трьох журналістів
Рашисти викрадають в Україні журналістів. Фото: facebook.com/denisovaombudsman

Окупанти відпустили трьох мелітопольських журналістів після розголосу. Однак видавець Михайло Кумок все ще залишається в полоні у ворогів.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

"Нова інформація про журналістів з Мелітополя! Трьох журналісток відпустили. У орків залишився Михайло Кумок. Дядя Міша, тримайся, ми з тобою, не здавайся", - написав Старух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти намагаються готувати "вибори" в Запорізькій області

21 березня російські загарбники затримали у Мелітополі Запорізької області журналістів МВ-холдингу та Кумока з родиною. Невдовзі після "профілактичних" розмов та публічного розголосу всіх, крім видавця, відпустили.

Увечері того ж дня Національна спілка журналістів України повідомила, що на волі уже всі затримані. Це виявилося помилкою.

Окупаційні війська Росії вбивають та обстрілюють журналістів, які висвітлюють військові злочини росіян в Україні. Станом на 15 березня від рук рашистів постраждали вже щонайменше 35 журналістів. З них трьох убили, повідомила омбудсмен Людмила Денісова

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі окупанти відпустили трьох журналістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі