вівторок, 05 квітня 2022 09:30

Спецтема: Війна Росії проти України

"У Кремлі знайшли гауляйтера для Харкова" - Найєм

"У Кремлі знайшли гауляйтера для Харкова" - Найєм
Окупанти бачать Дмитра Святаша майбутнім гауляйтером Харкова. ФОТО: iuic.info

Окупанти планують захопити Харків і вже підготували кандидатуру міського голови. Майбутнім гауляйтером бачать колишнього депутата-регіонала Дмитра Святаша.

Він був довіреною особою Віктора Януковича на виборах 2004 року, заявив у своєму телеграм-каналі заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

"Міністерство оборони повідомляє, що денацифікатори готуються до захоплення Харкова. Хороші люди говорять, що в Кремлі вже підготували кандидатуру майбутнього гауляйтера Харкова. Якщо пам'ятаєте, то був такий Дмитро Святаш. Депутат-регіонал", - написав Найєм.

Два роки тому Святаш із родиною утік в Росію та став там учасником програми "Співвітчизник", що передбачає спрощений прийом для колишніх громадян СРСР, які захотіли повернутися в РФ, додав Найєм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог блокує Харків: російські терористи захопили Бражківку

"Утік від не від любові до Мавзолею, а через страх перед Лук'янівським СІЗО. Напередодні еміграції регіонала оголосили в розшук за шахрайство і заволодіння 1,1 мільярда гривень Укрсиббанку", - заявив заступник міністра.

Святаш перебуває в Бєлгороді та вже пропонує своїм товаришам посади в Харківській адміністрації, за даними Мустафи Найєма.

"По-перше, х*й ви Харків візьмете. А по-друге, смикніть цього гіві-моторолу і нагадайте, що всі перші діячі ЛДНР також мріяли про велику кар'єру. А закінчили однаково - в закритих трунах", - підсумував чиновник.

Харків росіяни намагалися окупувати з перших днів широкомасштабної війни, але отримали відсіч від українських захисників. Після цього агресор почав використовувати тактику терору - загарбники постійно обстрілюють місто, найчастіше б'ють по житлових кварталах.

Харківщина, Донецька та Луганська області - головні цілі ворога. На сході України зберігається висока небезпека, заявила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Зараз ви читаєте новину «"У Кремлі знайшли гауляйтера для Харкова" - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі