вівторок, 02 квітня 2019 15:12

У Черкасах призначили нового голову прокуратури

У Черкасах призначили нового голову прокуратури
Нового очільника представив прокурор області Сергій Овчаренко Фото: procherk.info/

1 квітня у Черкасах призначили нового голову Черкаської місцевої прокуратури. Ним став Андрій Замотайло. Чиновнику надали посаду наказом генпрокуратури 29 березня.

Нового очільника представив прокурор області Сергій Овчаренко, пише 18000.

Андрій Замотайло народився 1984 року в Шполі. Із серпня 2006-го до липня 2007 року працював на посаді помічника прокурора Лисянського району. Потім був призначений на посаду старшого помічника прокурора Соснівського району Черкас. Із квітня 2010 призначений старшим прокурором прокуратури Черкаської області.

З червня 2011 року призначений заступником начальника відділу з нагляду за додержанням законів спецпідрозділами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Черкаської області, з 2013-го працював начальником відділу.

Із червня 2014 року Замотайлу призначена пенсія за інвалідністю.

У останній декларації, яку він подав у березні цього року, Замотайло вказав дві квартири в Черкасах, що перебувають у спільній власності. Також декларує 650 тисяч грн готівки. У декларації за 2017 рік він вказував 394 тисячі гривень "кешу" та 36 тис. на банківських рахунках, за 2016 рік – 475 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через перемогу Тимошенко звільнять Коболєва

Дружина працює прокурором місцевої прокуратури.

Після звільнення голови Служби зовнішньої розвідки Єгора Божка нею керуватимуть його заступники Сергій Семочко та Андрій Алєксєєнко.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах призначили нового голову прокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі