субота, 05 березня 2022 04:20

Спецтема: Війна Росії проти України

"Третя світова почалася. Психопат не зупиниться" - американський офіцер

"Третя світова почалася. Психопат не зупиниться" - американський офіцер
Гаррі Табах вважає, що НАТО має втрутитися у війну між Україною та Росією. ФОТО: скріншот

Третя світова війна вже почалася, але Європа та США ніяк цього не можуть зрозуміти.

Вони мають включитися у неї, бо Володимир Путін не відступить, заявив під час телемарафону капітан першого рангу Військово-морських сил США у відставці Гаррі Табах.

"Цей психопат не зупиниться. Він стріляє по ядерним об'єктам (учора російські окупанти били з танків по Запорізькій АЕС. – Gazeta.ua). Ніхто не може пояснити психіку цією людини", - заявив Табах.

Він підтримав президента Володимира Зеленського, який жорстко висловив невдоволення тим, що НАТО не закрило небо над Україною.

"Я цю ситуацію порівнюю із Другою світовою війною. Тоді теж намагалися Гітлера заспокоїти. Думали відкупитися від нього за чийсь рахунок. Ці люди теж несуть відповідальність за ті події, які тоді сталися. Не тільки Гітлер і німецький народ", - додав капітан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа єдина в тому, щоб добити "пораненого звіра" російської економіки - Кулеба

Деескалацію може прискорити сучасне озброєння, як потрібно доставляти Україну, переконаний офіцер.

"Потрібно використовувати аеродроми українські, бо не всі розбомбили. Є маленькі летовища, запасні. І туди возити нашими літаками все необхідне, щоб Україна могла воювати. Бо зараз це ж нечесний бій. Росіяни воюють ганебно, але ця орда якась безкінечна", - сказав Табах.

Він додав, що із Далекого Сходу за 3-4 дні до України мають прибути нові російські сили.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «"Третя світова почалася. Психопат не зупиниться" - американський офіцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі