пʼятниця, 29 квітня 2016 18:06

Школяр згорів в гостях у бабусі, коли вона ходила до церкви

8-річний хлопчик заживо згорів у будинку, коли перебував в гостях у бабусі з дідусем в селищі Муровані Курилівці. Трагедія сталася вчора, 28 квітня. Школяр знаходився у будинку сам. Дивився телевізор. 59-річна бабуся пішла до церкви на нічне богослужіння, розповіли кореспонденту Gazeta.ua в прес-центрі Нацполіції у Вінницькій області.

"В той час дідусь ліг у літній кухні, що за п'ять метрів від будинку. Теж дивився телевізор, а хлопчик в будинку залишився сам. Чоловік почув, як тріщить шифер. Вибіг і влетів до хати, прямо у вогонь. Намагався витягнути дитину, але сам ледь не загинув, - говорить керівник прес-служби Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

Сусіди відразу викликали рятувальників. Водночас приїхали усі оперативні служби.

"Коли приїхала наша бригада, вогонь охопив увесь будинок. Ми викликали ще одну. Негайно стали гасити. Але хата вигоріла майже уся. Лише в деяких кімнатах була кіптява. Люди відразу повідомили, що у будинку може бути дитина і стали уважно шукати" - розповідає головний фахівець районної служби МНС Муровано-Куриловецького району Богдан Разуваєв.

Хлопчика знайшли на порозі між житловими кімнатами. Лежав обгорілим, а зверху був злегка присипаний штукатуркою.

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

"За фактом смерті дитини порушили кримінальне провадження. Слідство намагається з'ясувати, за яких обставин сталася пожежа. Чому дитина не встигла вибігти на вулицю" - додає Анна Олійник.

Читайте також: На Закарпатті 4-місячному немовляті проломили голову

За версією рятувальників, ймовірною причиною загорання будинку стало коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, у селі Шабо Білгород-Дністровського району Одещини вночі 21 березня під час пожежі у приватному будинку загинуло шестеро дітей, віком від 4 місяців до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Школяр згорів в гостях у бабусі, коли вона ходила до церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі