вівторок, 05 квітня 2022 13:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Розрізали шию та щоку, за відмову - вбивали родичів: на Харківщині рашисти жорстоко ґвалтували жінок

Розрізали шию та щоку, за відмову - вбивали родичів: на Харківщині рашисти жорстоко ґвалтували жінок
Загарбники продовжують ґвалтувати українських жінок. Фото: Unsplash

В Україні фіксують все більше випадків сексуального насильства над жінками з боку російських загарбників, зокрема, у Харківській області.

Один із рашистів понад тиждень ґвалтував 29-річну мешканку. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова у Telegram.

Відомо, що жінка доглядала матір, яка не може пересуватися. Не могла додзвонитися правоохоронцям, адже окупант розбив її телефон.

Через тиждень він зізнався їй у коханні і запропонував відвезти подалі від війни. Коли вона відмовилася, рашист застрелив матір у неї на очах. Зараз жінка врятована та проходить реабілітацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Human Rights Watch опублікувала доповідь про воєнні злочини, скоєні росіянами на території України

Ще один випадок стався в селищі Мала Рогань. Рашист побив та багато разів ґвалтував 31-річну жінку, яка ховалася в школі із 5-річною донькою, матір'ю, сестрою, братом та іншими місцевими мешканцями.

Він тримав зброю біля її голови та вчиняв сексуальне насильство. Терорист розрізав їй шию та щоку ножем, відрізав волосся та бив книжкою по обличчю.

Після того, як рашисти відійшли, жінка із сім'єю пішки дісталася Харкова, де отримала допомогу.

Російські варвари у телефонній розмові розповіли, що зґвалтували жінку та її малолітню доньку, а також викрали цінності та техніку з домівок мирних мешканців. Також стало відомо, що три російські танкісти ґвалтували 16-річну дівчину.

Зараз ви читаєте новину «Розрізали шию та щоку, за відмову - вбивали родичів: на Харківщині рашисти жорстоко ґвалтували жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі