середа, 08 червня 2022 14:04

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни ставлять на блокпости під Мелітополем безхатьків і пенсіонерів - очевидці

Росіяни ставлять на блокпости під Мелітополем безхатьків і пенсіонерів - очевидці
У Мелітопольському та інших районах Запорізької області масово тікають окупанти. Фото: eastnews.ua

У Мелітопольському та інших районах Запорізької області масово тікають окупанти.

Росіян практично не залишилося на блокпостах у колишніх Веселівському, Приазовському та Михайлівському районах, які зараз входять до Мелітопольського району. Про це зазначив міський голова Іван Федоров під час національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вони спішно переміщуються у бік Херсона, де наші героїчні ЗСУ звільняють окуповані території", - зазначив Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі терористи викрали понад 500 людей - підлітка тримають у полоні майже два місяці

Мешканці району на Запоріжжі на блокпостах бачать лише пенсіонерів. Усіх молодших російські загарбники відправляють на фронт, передає Telegram-канал "Оперативний ЗСУ".

"На одному з постів взагалі сидять вояки у капцях. Форма брудна, пом'ята, як у бомжів. Вигляд - такий же. Алкоголіки якісь і бомжі, а не військові, але багажники перевіряють", - кажуть мелітопольці.

Російські війська тимчасово захопили Мелітополь 1 березня. Поставили "головою адміністрації" в області колишнього народного депутата з Партії регіонів Євгена Балицького.

Колаборанти на захоплених російськими терористами територіях Запоріжжя почали "здавати назад" і не виконують поставлені окупантами завдання. Зрадники розуміють, що їм доведеться відповідати за українськими законами.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни ставлять на блокпости під Мелітополем безхатьків і пенсіонерів - очевидці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі