пʼятниця, 11 березня 2016 18:38

П'яний водій покусав поліцейського

П'яний водій покусав поліцейського

На Тернопільщині, п'яний водій "БМВ" покусав начальника кримінального розшуку Тернополя, Михайла Щиглика, коли той намагався його затримати. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив начальник сектору комунікацій поліції у Тернопільській області Сергій Крета.

"До кримінального розшуку надійшло повідомлення про крадіжку у селі Теребовля. Поліцейські виїхали на місце злочину. За 20 кілометрів від Тернополя, вони побачили чорне "БМВ", що дивно рухалось. Машина різко тормозила, потім набирала швидкість та знову тормозила. В результаті машина ледь не потрапила в аварію та з'їхала на узбіччя" - розповідає Сергій.

Правоохоронці заблокували виїзд водієві, підозрюючи, що в нього проблеми із здоров'ям.

"Михайло з колегою підбігли до машини й попросили відкрити двері. Водій відреагував на прохання агресивно: відкрив вікно машини та жбурнув у поліцейських свідоцтво про реєстрацію, потім посвідченням водія. Правоохоронці побачили, що чоловік їде у напівлежачому положенні, попросили його вийти з машини. Водій відкрив двері, почав гавкати та тікати у сторону лісу. Щиглик намагався зупинити правопорушника. Схопив його за плече, але водій його вкусив за руку. Спочатку за кість руки, а потім за плече. Водія затримали", - каже Крета.

Лікарі підозрюють у потерпілого поліцейського сказ, та рекомендують здати аналізи на гепатит.

"Поліцейський зараз знаходиться в лікарні, на денному лікуванні. Рука була прокушена до крові, тому перебинтована. Хворий відчуває неприємний біль, та на здоров'я він не скаржиться" - говорить начальник сектору комунікацій.

Водій відмовився здавати аналізи на наркотики, тому відповідатиме за керування у нетверезому стані та хуліганство.

Нагадаємо, що подібний інцидент трапився 26 лютого, у Києві. Біля станції метро "Лук'янівська", правоохоронці затримали п'яного водія, який ледве не збив пішохода і покусав поліцейського.

Зараз ви читаєте новину «П'яний водій покусав поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі