понеділок, 08 квітня 2024 05:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Просування ворога показали на оновлених картах ISW
9

Російська армія просувається по всій лінії фронту
Фото: ISW
Російська армія просувається по всій лінії фронту
Російська армія просувається по всій лінії фронту
Російська армія просувається по всій лінії фронту
Російська армія просувається по всій лінії фронту

В Україні станом на 7 квітня на фронті тривали позиційні бої в районі Кремінної, на північний захід від Бахмута, на ділянці адмінкордону Донецької та Запорізької областей та біля Кринок.

Російські окупанти просунулися на захід від Авдіївки, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступ росіян посилюється - ISW

Українські війська відбили атаки російських військ на Сіверському напрямку (на північний схід від Бахмута) поблизу Спірного, Виїмки, Роздолівки, Федорівки та Веселого.

Станом на 7 квітня війська РФ просунулися на північний захід і захід від Бахмута, але підтверджених змін на лінії фронту не було.

Позиційні бойові дії тривали на північний захід від Бахмута в районі Богданівки, на захід від Бахмута в районі Іванівського та на південний захід від Бахмута в районі Кліщіївки та Андріївки.

Війська РФ нещодавно просунулися на захід від Авдіївки. А також на північний захід від Первомайського (на південний захід від Авдіївки). Війська РФ наразі контролюють щонайменше 80 відсотків Первомайського.

Позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки в районі Новокалинового, Новобахмутівки та Бердичів; на захід від Авдіївки поблизу Тоненьке та Семенівки; на південний захід від Авдіївки біля Первомайського, Невельського та Водяного.

Війська РФ 7 квітня також просунулися на південний захід від міста Донецька.

Позиційні бойові дії тривали на захід від Донецька в районі Красногорівки та Георгіївки та на південний захід від Донецька в районі Побєди та Новомихайлівки.

7 квітня на ділянці адмінкордону Донецької та Запорізької областей тривали позиційні бойові дії. Позиційні бої також тривали поблизу Старомайорського та Урожайного (обидва на південь від Великої Новосілки).

7 квітня тривали позиційні бойові дії в західній Запорізькій області поблизу Роботиного та на північний захід від Вербового (на схід від Роботиного).

На східному березі Херсонської області в районі Кринок тривали позиційні бої.

Протягом доби на фронті було зафіксовано 67 бойових зіткнень.

Також військові зазначили, що найбільша кількість ворожих атак досі фіксується на Новопавлівському напрямку, де ворог 17 разів намагався прорвати оборону українських захисників.

Зараз ви читаєте новину «Просування ворога показали на оновлених картах ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі