середа, 08 лютого 2023 14:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Повторний наступ на Харків: Синєгубов розповів про скупчення російських військ

Повторний наступ на Харків: Синєгубов розповів про скупчення російських військ
Глава ОВА Олег Синєгубов не виключає контрнаступу окупантів у Харківській області. Фото: t.me/synegubov

Російська армія посилює військову присутність на лінії фронту.

Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов не виключає контрнаступу військ РФ у Харківській області. Про це він 8 лютого заявив у ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"По Куп'янському району у нас проходить лінія фронту. Ворог постійно намагається атакувати, однак зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції. Ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківщини. Ми до цього готові. Ворог посилює свою військову присутність на лінії фронту – це по куп'янському, дворічанському напрямку, в напрямку Кремінної. Ми це бачимо. Їхня мета – не давати просуватися нашим Збройним силам", – наголосив Синєгубов.

На цих ділянках ідуть певні маневри ворога, тож в ЗСУ не виключають спроб наступу з боку росіян, додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По гарячих слідах: "спакували" винуватця нещодавніх ракетних атак на Харків

Збройні сили України на фронті на Донбасі провели обмежений контрнаступ у районі Вугледара в Донецькій області, знищивши там 30 одиниць російської техніки. Триває також контрнаступ ЗСУ на заході Харківської та сході Луганської областей, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Повторний наступ на Харків: Синєгубов розповів про скупчення російських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі