понеділок, 07 березня 2022 07:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Показали страшні наслідки обстрілу Миколаєва зі "Смерчів"
14

Головне управління ДСНС підтвердило ранкову атаку важкої артилерії окупантів на Миколаїв.

7 березня о 5:15 російські терористи вдарили по житлових кварталах міста з РСЗВ "Смерч", повідомив радник голови МВС Вадим Денисенко.

"Було здійснено масований обстріл житлових масивів зі "Смерчів". Вибухи пролунали в усіх районах обласного центру", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС

Рятувальники повідомляють про пожежі в житлових кварталах міста та населених пунктах поблизу Миколаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали карту тимчасово окупованої території України

"Виникло п'ять пожеж у житловому секторі та об'єктах промисловості (зокрема ДП НВКГ "Зоря" - "Машпроєкт"). До ліквідації наслідків залучили 11 одиниць техніки та 32 рятувальників. Спостерігаються численні випадки виявлення ВНП у житловому секторі", - додають у ДСНС.

Масштаби руйнування встановлюються. По місту багато снарядів, які не розірвалися після залпового вогню.

Працівники ДСНС забрали з житлових кварталів в Енгельському районі Миколаєва та в мікрорайоні ракетне Урочище: чотири касетні елементи та 10 корпусів реактивної системи залпового вогню "Смерч". Служби й надалі працюють над ліквідацією наслідків обстрілу.

Окупанти ударили по Миколаєву із реактивних систем залпового вогню. Атака на місто сталася рано вранці у Корабельному районі. Деякі райони обласного центру унаслідок атаки, відрізані від води та електрики.

Зараз ви читаєте новину «Показали страшні наслідки обстрілу Миколаєва зі "Смерчів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі