пʼятниця, 15 липня 2016 12:02

Підліток убив сестру палкою

Підліток убив сестру палкою

15-річна дівчина із Тиврівського району Вінниччини, яку 2 тижні тому вдарив по голові двоюрідний брат, померла у лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП області.

"Поліція відкрила 2 кримінальних провадження. Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті потерпілого та розбій. Затриманому 15-річному підліткові загрожує до 15 років ув'язнення. Судом неповнолітньому підозрюваному була обрана міра запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту", - повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 людей загинули, ще 6 у лікарні внаслідок ДТП

Нагадаємо, 30 червня у Тиврівському районі підліток наніс тяжкі тілесні ушкодження своїй двоюрідній сестрі. Повертаючись вночі з лісу з відпочинку, хлопець вирішив забрати собі телефон сестри. Дерев'яною палицею, що потрапила під руку, він вдарив дівчину у голову. Удар виявився такої сили, що потерпіла отримала відкриту черепно-мозковутравму, переломом кісток склепіння черепа. Два тижні за життя дівчини боролися медики. Не приходячи до тями, потерпіла померла у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Підліток убив сестру палкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі