четвер, 16 березня 2017 22:08

Почали видавати закордонні паспорти у "прозорих офісах"

Почали видавати закордонні паспорти у "прозорих офісах"

У Вінницькому Центрі адміністративних послуг почали оформлювати паспорт громадянина України та закордонний паспорт.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради

Отримати послугу можуть всі вінничани, незалежно від місця реєстрації. Закордонний паспорт в Прозорому офісі можуть отримати мешканці усієї області.

Процедура оформлення документів стандартна. В Прозорому офісі вона займатиме орієнтовно 20 хвилин. За цей час відбувається сканування паперів, людина фотографується, залишає відбитки пальців та електронний підпис.

"Ми постійно працюємо над вдосконаленням системи надання адміністративних послуг в наших Прозорих офісах. Це дає можливість нашому місту утримувати позицію лідерів в Україні і в цьому напрямку, – розповіла директор департаменту адміністративних послуг міської ради Ірина Копчук. На сьогоднішній день послуга по видачі паспортів чи ID-картки доступна в Прозорому офісі "Замостя". До кінця року відповідне обладнання плануємо встановити ще у двох центрах – "Старе місто" та "Вишенька".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закордонні паспорти замовляють телефоном

Для молоді, які оформляють паспорт вперше, ця послуга безкоштовна. В інших випадках вартість послуг встановлена законодавчими актами.

Зараз ви читаєте новину «Почали видавати закордонні паспорти у "прозорих офісах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі