пʼятниця, 14 липня 2017 13:09

Перед приїздом Порошенка затримали директора Львівського бронетанкового заводу

Перед приїздом Порошенка затримали директора Львівського бронетанкового заводу
Директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа затримало НАБУ / фото: Військова панорама

13 липня на робочому місці детективи НАБУ затримали директора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа та його заступника.

Слідчі бюро повезли їх до територіального управління НАБУ, пише ТСН.

Нині у бюро не коментують причин затримання. Так само не знають їх на заводі.

"Місцевий телеканал зафіксував на відео, як детективи супроводжують чоловіка, який весь час говорить по телефону і закриває обличчя, ховається від камери. В цій людині впізнали Романа Тимківа, директора бронетанкового заводу. Він разом із слідчими зайшов до приміщення територіального управління НАБУ", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальника Яворівського полігону підозрюють у роботі на російську розвідку

На територію підприємства журналістів не впускають, адже це режимний об'єкт. Чи досі проводять тут усі необхідні процедури працівники НАБУ, невідомо.

Біля прохідної бронетанкового метушаться чоловіки у костюмах, бо на заводі сьогодні чекають на гостей. У президента Петра Порошенка заплановано відвідування підприємства.

Правоохоронці затримали директора держпідприємства "Львівський завод "Лорта" Олега Погребняка за підозрою у сутенерстві. У цьому злочині підозрюють ще сімох осіб.

Зараз ви читаєте новину «Перед приїздом Порошенка затримали директора Львівського бронетанкового заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі