четвер, 13 липня 2017 16:10

"Ця особа не є начальником" – на Яворівському полігоні прокоментували ситуацію про держзраду

"Ця особа не є начальником" – на Яворівському полігоні прокоментували ситуацію про держзраду
У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки кажуть, що проти їх начальники кримінального провадження за державну зраду, не порушували / фото: МЦМБ

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки пояснили, що підозрюваний у держзраді та співпраці з російськими спецслужбами не є начальником центру.

"Ця людина здійснює службову діяльність у межах іншої відповідальності та компетенції", - йдеться у заяві на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.

Щодо інформації, яку поширюють окремі ЗМІ про нібито підозру Службою безпеки України начальнику Яворівського полігону в учиненні правопорушення за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею "Державна зрада".

"Повідомляємо, що 21 червня 2017 року суддею Шевченківського районного суду міста Києва винесли ухвалу суду про накладання арешту на комп'ютерну техніку, мобільний термінал та інше майно однієї з посадових осіб Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а саме начальника загальновійськового полігону, як речові докази у кримінальному провадженні. Водночас, ця особа не являється начальником Міжнародного центру миротворчості та безпеки, а здійснює службову діяльність в межах іншої відповідальності та компетенції. Розслідування даного кримінального правопорушення здійснюють слідчі органи Служби безпеки України", - йдеться у заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник поліції воював за ДНР - журналіст

13 липня з'явилась інформація, що СБУ підозрює начальника Яворівського полігону в роботі на головне розвідувальне управління генерального штабу Збройних сил Росії. Про це свідчить ухвала Шевченківського райсуду Києва від 21 червня, якою за клопотанням слідчого накладено арешт на речі офіцера.

Зараз ви читаєте новину «"Ця особа не є начальником" – на Яворівському полігоні прокоментували ситуацію про держзраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі