четвер, 17 березня 2022 04:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Орки вдираються до людських домівок, виганяють людей на вулиці та забирають їжу" - Живицький

"Орки вдираються до людських домівок, виганяють людей на вулиці та забирають їжу" - Живицький
Дмитро Живицький розповів ситуацію на Сумщині. Фото: РБК

Рашисти сьогодні вирішили влаштувати "марші озброєння" по Сумщині.

"Села, куди заходить ворог на ночівлю, страждають від рук фашистів найбільше: російські орки вдираються до людських домівок, виганяють людей на вулиці та забирають їжу! Ріжуть худобу і птицю", написав голова Сумської ОВА Дмитро Живицький у фейсбук.

Те, що вони роблять - це навіть не фашизм чи тероризм, це гірше.

"Ми бачимо кожен крок російських терористичних військ і робимо з ними те, що й маємо! А здобутків у нас чимало", повідомив Живицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні оголосили тендер на спалені російські танки

Відбивали Охтирський район, район Тростянця, у Боромлі вдалося знищити кілька САУ та БУК російських орків, також потрапили у їх склад боєприпасів.

Кілька годин поспіль тривав бій ще в одному напрямку - за нашу Велику Писарівку.

"Кожен орк має розуміти: він прийшов на Сумщину здохнути. Коли нога російського фашиста ступає на нашу землю - це означає його собачу смерть. Це помста за кожну крапельку крові, кожне страждання, кожне переживання наших людей. Наших дітей", написав він.

Російські солдати готові скласти зброю і здатись у полон, аби не повертатись до кордону через Суми. У загарбників назва міста викликає страх і розпач.

Зараз ви читаєте новину «"Орки вдираються до людських домівок, виганяють людей на вулиці та забирають їжу" - Живицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі