понеділок, 07 серпня 2023 00:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти вчергове обстріляли Херсонську область: поранені дві жінки

Окупанти вчергове обстріляли Херсонську область: поранені дві жінки
Окупанти обстріляли Ольгівку Херсонської області. Фото: Укрінформ

Війська РФ в неділю, 6 серпня обстріляли Ольгівку в Херсонській області.

Внаслідок ворожої атаки в населеному пункті поранення отримали дві жінки – 77 та 73 років, повідомила Херсонська обласна військова адміністрація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Херсоні внаслідок обстрілу окупантів поранено волонтера з Норвегії

"Двоє літніх жінок дістали поранення через російський обстріл. Один зі снарядів влучив у подвір'я приватного будинку", – розповіли в ОВА.

У травмованих жінок зафіксовано поранення кінцівок і акуботравми, їх госпіталізують до лікарні для надання медичної допомоги.

Після того як Сили оборони України деокупували правий берег Дніпра в Херсонській області, російські окупанти майже щодня обстрілюють регіон, зокрема обласний центр Херсон, з іншого берега річки. Для ударів росіяни використовують важке озброєння та авіацію.

Знаходять людні місця: супермаркет, бібліотека, лікарня. Ці об'єкти останніми днями під щільною атакою ворога. Якщо раніше це були просто килимові обстріли міста, зараз обираються пункти, де найімовірніше за все можуть бути люди.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти вчергове обстріляли Херсонську область: поранені дві жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі