четвер, 15 грудня 2022 13:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти на Запоріжжі вже бояться селитися централізовано

Окупанти на Запоріжжі вже бояться селитися централізовано
У селищі Мирне після вдалого відпрацювання ЗСУ по казармі окупанти розбіглися. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Поблизу тимчасово окупованого Мелітополя на Запоріжжі російські окупанти вже бояться централізовано селитися у великих будівлях.

Тепер росіяни шукають для цього приватні будинки, повідомляє місцеве видання "РІА-Мелітополь".

"У селищі Мирне після вдалого відпрацювання Збройними силами України по казармі, яка розміщувалася в місцевому клубі, окупанти просто розбіглися хто куди", – ідеться у повідомленні.

Місцеві жителі повідомили, що росіяни бояться селитися у великих будівлях, тому шукають порожні дачі поруч із селищем. Придатні для житла будинки вони вираховують за відсутністю диму з димаря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Мелітополя "бавовна" і стрілянина: перші подробиці

"А ті, що гірше і сараї рубають на дрова. Місцевим жителям окупанти зізналися, що командир не забезпечує їх навіть продуктами", – пише видання.

Голодні окупанти обкрадають підвали: забирають консервацію, картоплю та інші продукти, які мелітопольці заготовили для себе на зиму.

Українські воїни знищили російських окупантів у Запорізькій області. Також знищили техніку росіян. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров на брифінгу. За його словами, знищені окупанти у готельно-ресторанному комплексі на околицях Мелітополя. На базі цього комплексу постійно проживав підрозділ ФСБ, який відповідав за аналітику.

У селі Майське Мелітопольського району на Запоріжжі ліквідували "лігво" окупантів у місцевій школі. Вибух там пролунав 11 грудня. Унаслідок "бавовни" ворог не дорахувався частини особового складу.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти на Запоріжжі вже бояться селитися централізовано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі