понеділок, 12 грудня 2022 11:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля Мелітополя знищили чергове "лігво" окупантів – журналіст

Біля Мелітополя знищили чергове "лігво" окупантів – журналіст
Ліквідовано ще одне лігво окупантів поблизу Мелітополя. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У селі Майське Мелітопольського району на Запоріжжі ліквідували "лігво" окупантів у місцевій школі.

Вибух там пролунав 11 грудня. Унаслідок "бавовни" ворог не дорахувався частини особового складу. Про це повідомив воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко в Telegram.

"За даними розвідки, на момент "прильоту" там було близько 150 військових Росії. Кількість 200-х та 300-х противника уточнюється. Крім того, розвідники повідомляють, що до села Терпіння зайшло близько 600 російських військових", – написав Цаплієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готують свою воєнну базу в діючій школі Мелітополя ‒ ЗМІ

За його даними, 11 грудня також успіхом завершилася спецоперація з ліквідації ворожої бази на території ТОВ "Політехніка" в районі села Пологи.

"За точним наведенням підрозділу розвідки Сил спеціальних операцій "Бандерлоги" артилерія ЗСУ влучно і швидко відпрацювала мету. Близько 13:00 розвідники відстежили військове угруповання. А вже о 15:00 після серії прицільного вогню арти по цілі місцеві жителі спостерігали чорний дим над "Політехнікою", – написав журналіст.

За попередніми даними, кілька одиниць техніки ворога перетворилося на брухт, а десятки окупантів стали "вантажем 200".

На Запоріжжі Збройні сили України поцілили у позиції окупантів, які з зенітно-ракетних комплексів обстрілювали населені пункти області. Операцію захисники готували впродовж місяця. Про це повідомили розвідники Сил спеціальних операцій підрозділу "Бандерлоги" у Запорізькій області.

У мережі поширили нове відео з наслідками потужної "бавовни" на базі російських загарбників у Мелітополі увечері 10 грудня. Вибухи, що лунали в Мелітополі увечері 10 грудня, були спричинені "бавовною" в ресторані бази відпочинку "Привал охотника". В ньому російські окупанти святкували день народження гауляйтера Запоріжжя Євгена Балицького.

Зараз ви читаєте новину «Біля Мелітополя знищили чергове "лігво" окупантів – журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі