середа, 30 березня 2022 16:27

Натрапили на міни та незнешкоджені боєприпаси: на Харківщині постраждала піврічна дитина

Натрапили на міни та незнешкоджені боєприпаси: на Харківщині постраждала піврічна дитина
Причиною жертв серед мирного населення став наїзд автомобілів, в яких рухались сім'ї, на міни або незнешкоджені боєприпаси Фото: rbc.ua

Вчора, 29 березня, у Чугуєвському районі Харківщини загинуло двоє чоловіків, та отримали поранення ще п'ятеро людей, включаючи шестимісячну дитину.

Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

Причиною жертв серед мирного населення став наїзд автомобілів, в яких рухались сім'ї, на міни або незнешкоджені боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ показали, що лишилося від Харківщини після запеклих боїв

"Закликаю всіх, хто перебуває в зоні ведення бойових дій, на окупованих територіях, а також тих, хто хоче повернутися до щойно звільнених населенних пунктів! Ні в якому разі не рухайтесь у напрямках, що перекриті, або на яких щойно закінчились бойові дії! Ані по дорогах, ані обхідними шляхами! Поки наші сапери не провели розмінування, це вкрай небезпечно!" - написав начальник Слідчого управління ГУНП у Харківській області.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України показала, який вигляд мають найпоширеніші міни. Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба відомства в Тelegram. "З 30 березня задля вашої безпеки та обізнаності в питаннях мінної безпеки ми інформуватимемо вас про найпоширеніші вибухонебезпечні предмети, а також характеристики їхніх загроз", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Натрапили на міни та незнешкоджені боєприпаси: на Харківщині постраждала піврічна дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі