понеділок, 11 квітня 2022 09:52

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі ЗСУ знищили рашистів, ворожі танки та бойові машини

За добу Сили оборони Запорізького краю знищили 17 російських терористів та їхню техніку.

Зокрема, один танк, чотири бойові машини та п'ять автівок. Про це повідомляє Запорізька ОВА у Telegram.

Крім того, українські захисники поранили п'ятьох рашистів.

Також поблизу Гуляйполя ворог наніс авіаційний удар ракетою Х-29 класу "повітря-земля". Вона призначена для знищення залізобетонних споруд, мостів, посадкових смуг та кораблів. Однак окупанти поцілили у туалет.

Автор: t.me/zsuwar
  Рашисти ракетою влучили у туалет
Рашисти ракетою влучили у туалет
Автор: t.me/zsuwar
  Рашисти ракетою влучили у туалет
Рашисти ракетою влучили у туалет

В окупації перебуває Чернігівська громада. Загарбники тиснуть на службовців, волонтерів та інших осіб, які відмовляються з ними співпрацювати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти рознесли будинки на Запоріжжі. Ходили по хатах і били чоловіків

"З кожним з них, окупаційна адміністрація проводила бесіду. Чинний голова Чернігівської селищної ради відмовився співпрацювати з окупаційною владою та виїхав з смт Чернігівка. Окупанти розшукують воїнів АТО/ООС", - йдеться у повідомленні.

Крім того, рашисти продовжують мародерство на тимчасово окупованих територіях. Награбоване вони везуть у напрямку Криму.

Відомо, що у Чернігівській громаді вони вивозять майно з будинків, а також у них ночують. Через це багатьом цивільним довелося виїхати до Запоріжжя.

В окупованій частині Запорізької області російські терористи займаються мародерством і вивозять сільгосптехніку до Криму. В Енергодарі створили окупаційне радіо, де розповсюджують брехню.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ЗСУ знищили рашистів, ворожі танки та бойові машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі