вівторок, 02 квітня 2019 16:36

На Закарпатті на кордоні з Румунією перекрили дорогу

  На кордоні з Румунію будують огорожу. Фото: ДПСУ
На кордоні з Румунію будують огорожу. Фото: ДПСУ

Прикордонники Мукачівського загону на ділянці прикордонної служби "Ділове" почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону з Румунією. Мешканці Закарпаття вимагають цього не робити і влаштовують провокації.

З настанням сприятливих погодних умов та збільшенням кількості спроб правопорушників незаконно перетнути кордон, охоронці кордону відновили роботи з облаштування кордону, зокрема з Румунією, повідомляє pravda.com.ua.

У вівторок, 2 квітня, як тільки прикордонники розпочали роботи на ділянці відділу прикордонної служби "Ділове", прибуло близько 40 молодиків з вимогою зупинити встановлення огорожі.

За даними прикордонників, наразі роботи з будівництва огорожі продовжуються.

Місцеві мешканці, демонструючи не погодження з представниками Держприкордонслужби також перекрили автомобільну дорогу сполученням "Рахів – Мукачеве".

На місце події викликали Національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запустили новий потяг Запоріжжя - Дніпро - Ужгород

Румуни виявили вантажівку з 40 тис. цигарками, які проґавили закарпатські прикордонники. Контрабанду виявили 1 вересня 2018 близько 00:30 на пункті пропуску Халмеу, що межує з КПП Дякове, на Виноградівщині.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті на кордоні з Румунією перекрили дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі