пʼятниця, 15 квітня 2022 12:46

Спецтема: Війна Росії проти України

На Одещині затримали диверсантів, вбивцю та вилучили наркотиків на 16 млн грн
5

ДБР провело спецоперацію на Одещині
Фото: dbr.gov.ua
ДБР провело спецоперацію на Одещині
ДБР провело спецоперацію на Одещині
ДБР провело спецоперацію на Одещині
ДБР провело спецоперацію на Одещині

В Одеській області правоохоронці провели масштабну спецоперацію.

Під час неї, зокрема, виявили ймовірних диверсантів. Про це повідомляється на сайті ДБР.

Всього на можливі контакти з представниками РФ перевірили 40 осіб, деяких опитували за допомогою поліграфа. Виявили трьох осіб, які можуть бути причетні до діяльності ворожих диверсійних груп.

Також в області спіймали та депортували шістьох іноземців, які могли сприяти дестабілізації ситуації в регіоні. Крім того, затримали чоловіка, який перебував у розшуку за вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний удар по Одещині: оновили дані про загиблих

На Одещині також виявили чотири місця промислового вирощування наркотичних рослин. Звідти вилучили понад 3 тис. кущів коноплі та майже 2 кг висушеної продукції. Їхня вартість на "чорному ринку" - понад 16 млн грн.

"З сотень людей, перевірених працівниками ДБР за період гарячої фази війни, лише одиниці виявляються ворожими агентами. Більшість іноземців, навіть якщо мають проблеми із законом, проти приходу "русского мира" в їхні міста", - зазначили у повідомленні.

Російський окупант може спробувати помститися за потонулий флагман Чорноморського флоту РФ крейсер "Москва". Водночас в Одесі заявили, що готові до цього.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині затримали диверсантів, вбивцю та вилучили наркотиків на 16 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі