пʼятниця, 11 листопада 2016 14:21

Моргунов подарує 20 тисяч гривень за креативно прикрашений будинок до Нового Року

Моргунов подарує 20 тисяч гривень за креативно прикрашений будинок до Нового Року
vmr.gov.ua

Вінницька мерія пропонує жителям вулиць Соборна та Пирогова, а також підприємствам і організаціям, які там розташовані взяти участь у конкурсі на краще оформлення свого приміщення, вікна, фасаду до новорічних та різдвяних свят.

Призовий фонд міського голови Сергія Моргунова від 10 до 20 тисяч гривень, повідомляє vmr.gov.ua.

Таким чином мерія хоче створити святкову атмосферу для вінничан та гостей міста протягом новорічних та різдвяних свят, а вікнам, балконам, вітринам, фасадів будівель, облаштування територій, прилеглих до підприємств, установ, організацій надати більш урочистого вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проїзд для студентів буде безкоштовним

Переможців відзначать дипломами Вінницької міської ради та її виконавчого комітету і грошовими преміями: за 1 місце – 20 тис. грн; за 2 місце – 15 тис. грн; за 3 місце – 10 тис. грн.

Підбивати підсумки конкурсу буде комісія в кінці року після того, як огляне об'єкти чи прилеглу до нього територію.

В мікрорaйоні Тяжилів біля озерa облaштовують зону для відпочинку майже за мільйон гривень. Уже встaновили лaвочки, сміттєві баки, велопaрковку тa зaлізну огорожу в оригінaльному стилі.

Проект "Родинне озеро" виграв 4 місце в прогрaмі "Бюджет громaдських ініціaтив-2016". Його вaртість склaла 947 тис.грн. Ці гроші виділили з міського бюджету

Зараз ви читаєте новину «Моргунов подарує 20 тисяч гривень за креативно прикрашений будинок до Нового Року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі