середа, 21 жовтня 2015 17:07

Міліція розслідує загибель газозварника у Черкаському драмтеатрі

Міліція розслідує загибель газозварника у Черкаському драмтеатрі
provce.ck.ua

Під час розбору завалів у Черкаському драмтеатрі загинув 42-річний Юрій Стешак. Йому на голову впала частина плити, яка лежала на балконі глядацької зали. До понеділка роботи в театрі призупинили.

"Трагедія сталася позавчора. Наприкінці робочого дня, десь о 16:00. Щодня на розборі завалів працювало троє газозварників, які розрізали конструкції, а також робітники, які виносили розрізане із зали. Юрій Стешак був досвідченим газозварником. Дуже велике горе, що таке сталося. Він казав, що має досвід демонтажу, зокрема старих заводів. Запевняв, що для робіт у театрі багато людей не потрібно. Ми з ним часто спілкувалися. Юрій був дуже позитивною і цікавою людиною. Я, думаю, що особисто буду на похороні. Зараз театр ізольований від будівельних робіт, які проводяться в глядацькій залі. Тому подробиць ми не знаємо," - говорить Володимир Осипов, директор театру.

Загиблий був родом із села Сигнаївка Шполянського району Черкаської області. До цього був в АТО.

У міліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), про це Gazeta.ua розповів Дмитро Грищенко, речник УМВС України в Черкаській області.

Нагадаємо, що Черкаський драматичний театр постраждав від пожежі 1 липня цього року.

Зараз ви читаєте новину «Міліція розслідує загибель газозварника у Черкаському драмтеатрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі