вівторок, 10 вересня 2024 21:25

Побиття ветерана у Смілі: підозрюваного оголосили у розшук

За фактом побиття військовослужбовця Анатолія Гончаренка у місті Сміла Черкаської області повідомлено про підозру особі, яка вдарила ветерана.

Про це ввечері 10 вересня повідомив Офіс генерального прокурора.

Автор: novynarnia.com
  Військовослужбовця Анатолія Гончаренка побили у Смілі 3 вересня
Військовослужбовця Анатолія Гончаренка побили у Смілі 3 вересня

Місцевому жителю, який побив військовослужбовця, інкриміновано вимагання і хуліганство.

"Оскільки підозрюваний переховується від органів слідства, його оголошено в розшук. Прокурори направили до суду клопотання про затримання підозрюваного і доставлення до суду з метою обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - повідомила прокуратура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді Тандиру, який на смерть збив нацгвардійця у п'яному ДТП, продовжили СІЗО

Офіс генпрокурора повідомив, що під час моніторингу мережі "за результатами опрацювання оприлюдненого відео та інформації встановлено, що 3 вересня 2024 року у місті Сміла між чоловіками відбувся конфлікт, поєднаний з вимаганням грошових коштів".

Під час цього конфлікту було нанесено тілесні ушкодження військовослужбовцю, якого визнано потерпілим у кримінальному провадженні.

Досудове розслідування здійснює райуправлінням поліції ГУНП у Черкаській області.

Жителі Сміли ідентифікували особу, яка знущалася з військового і змушувала його просити вибачення. Його звати Вадим Долотенко, повідомила "Новинарня".

Автор: novynarnia.com
  Вадим Долотенко
Вадим Долотенко

"Саме він спочатку двічі б'є ветерана, а потім змушує Гончаренка "вибачатися" за нібито його ганьбу на всю Смілу", - пишуть.

Долотенко фігурує у низці кримінальних проваджень. Ці справи, пов'язані, зокрема з нанесенням тілесних ушкоджень, а також грабежами, повідомляють.

Наприкінці серпня Анатолій Гончаренко опублікував допис про те, що розшукує авто. За його словами, водій цього авто створив аварійну ситуацію, в яку потрапили його батьки. Гончаренко не виявив на місці водія і зняв із машини номерний знак, розмістив у соціальній мережі допис з проханням допомогти йому встановити власника.

Водій Hyundai призначив Гончаренку зустріч, під час якої сталася бійка.

Після інциденту з побиттям Гончаренко записав ще одно відео, на якому вибачався перед нападниками. На його обличчі видно сліди побиття.

9 вересня головне управління національної поліції у Черкаській області відкрило кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця.

На побиття військового відреагував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко і повідомив про службову перевірку.

Зараз ви читаєте новину «Побиття ветерана у Смілі: підозрюваного оголосили у розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі