пʼятниця, 25 жовтня 2019 10:27

Мер подав у відставку через зрив опалювального сезону

Мер подав у відставку через зрив опалювального сезону
У Львівській області мер міста подав у відставку через зрив опалювального сезону. Фото: Facebook

У Новому Роздолі на Львівщині мер міста Андрій Мелешко і його перший заступник подали заяви про відставку через зрив опалювального сезону.

"Через критичну ситуацію на Новороздільській ТЕЦ сьогодні мер Нового Роздолу та його заступник подали у відставку. Місто, яке й так на межі теплового колапсу, залишилося без керма", - написав депутат облради Володимир Гірняк у Facebook, повідомляє НВ.

Депутат місцевої міськради Анатолій Шалаєв заявив, що виконком Нового Роздолу зараз паралізований.

"30-тисячне місто залишилося без керівництва. Виконком — паралізований. Догралися. Питання з теплопостачанням міста не вирішене", — зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зменшити рахунки за опалення: думка експерта

Нафтогаз порадив зачекати з початком опалювального сезону у Києві.

"Не хочемо псувати настрій пану Кличку, але, за прогнозом погоди, ще тиждень буде тепла погода. Найближче похолодання у наступний вівторок - буде до +8, а вже у понеділок, 4 листопада, прогнозують до +11".

У Нафтогазі кажуть, що до підключення опалення варто підійти вибірково. Наприклад, забезпечити теплом лікарні та садочки.

Зараз ви читаєте новину «Мер подав у відставку через зрив опалювального сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі