неділя, 10 грудня 2023 13:13

В училищі на Львівщині побили першокурсників - поліція розпочала слідство

В училищі на Львівщині побили першокурсників - поліція розпочала слідство
На Львівщині побили першокурсників одного з училищ. Фото: скріншот

На Львівщині побили першокурсників одного з училищ. Поліція розпочала за цим фактом кримінальне провадження

У мережі 8 грудня поширили відео, на якому кілька молодих хлопців, ймовірно, учнів старших курсів, в присутності багатьох очевидців, по черзі били інших хлопців. Про це повідомляє поліція Львівської області.

Зловмисники завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям, ймовірно, учням-першокурсникам цього ж навчального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі посеред білого дня побили військового

"При цьому для нанесення ударів старшокурсники використовували боксерську рукавицю. Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, подія сталась у жовтні в гуртожитку професійного училища, розташованого в одному з сіл району", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження. Підозрюваним загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі терміном до чотирьох років.

"Усі учасники події встановлені. Досудове розслідування триває. З потерпілими працюють психологи", - додають у поліції Львівщини.

У селищі Рокитне Білоцерківського району Київської області побили школярку, інцидент трапився 5 грудня. Побиття знімали на камеру.

Під час моніторингу мережі інтернет правоохоронці виявили відео, на якому підлітки бʼють неповнолітню. На інцидент одразу відреагувала ювенальна превенція та оперативно встановила кривдниць.

Зараз ви читаєте новину «В училищі на Львівщині побили першокурсників - поліція розпочала слідство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі