субота, 17 травня 2014 06:57

Експерт пояснив, хто є замовником сутичок в Одесі

Експерт пояснив, хто є замовником сутичок в Одесі
Фото: tsn.ua

У зіткненнях, які сталися в Одесі 2 травня, варто підозрювати того, кому перейдуть великі одеські підприємства, такі як Одеський НПЗ, порт "Південний", Одеський та Іллічівський порти.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив заступник директора Українського центру соціальної аналітики Валерій Песецький.

Аналітик, зокрема, спрогнозував, що незабаром стане відомо прізвище замовника трагічних подій в Одесі.

"Давайте дочекаємося, в чиї руки перейде Одеський НПЗ, порт "Південний", Одеський порт і порт Іллічівський. Якщо вони перейдуть в руки Коломойського, значить, він винен у зіткненнях", - зазначив Песецький.

Як повідомлялося раніше, в Одеській облдержадміністрації заявили, що до трагічних подій 2 травня причетна низка відомих у місті людей.

Одеська обласна рада ухвалила рішення про виділення по 50 тис. грн сім'ям загиблих під час трагічних подій 2 травня 2014 року.

Нагадаємо, 2 травня в Одесі відбулися зіткнення між проросійськими і проукраїнськими активістами. За останніми даними, кількість загиблих в результаті масових заворушень 2 травня в Одесі становить 48 людей, постраждалих - майже 250.

Зараз ви читаєте новину «Експерт пояснив, хто є замовником сутичок в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі