вівторок, 26 квітня 2016 18:35

Чоловік вкрав за ніч у сусіда 10 мішків зерна

Чоловік вкрав за ніч у сусіда 10 мішків зерна

У Томашполі на Вінниччині 21-річний хлопець зламав замок на сараї та протягом ночі виніс з території домогосподарства пенсіонера десять мішків пшениці. Приблизна вартість викраденого зерна становить 2 тисячі гривень, повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"25 квітня до томашпільських працівників поліції звернувся син потерпілого. Чоловік розповів, що з території домогосподарства його 85-річного батька невідомі скоїли крадіжку десяти мішків зерна пшениці. На місці злочину правоохоронці помітили на землі сліди взуття, які вивели їх на слід зловмисників. Пройшовши близько 500 метрів поліцейські вийшли до будинку 21-річного сусіда потерпілого. Під час огляду домогосподарства підозрюваного працівники поліції виявили крадене. Як з'ясувалося, хлопець неодноразово допомагав сусідам по господарству та знав де зберігається зерно", - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Крадієві загрожує до 6 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ладижині видурюють гроші за допомогою церковних свічок

Раніше повідомлялося, що у Вінниці спіймали злодіїв, коли ті виходили з двору з награбованим. Їх зловив господар будинку, коли прийшов з роботи на обід.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вкрав за ніч у сусіда 10 мішків зерна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі