пʼятниця, 15 квітня 2016 21:10

Власник будинку зловив грабіжників до приїзду поліцейських

Власник будинку зловив грабіжників до приїзду поліцейських
фото: "20 хвилин"

Сьогодні, у Вінниці спіймали злодіїв, коли виходили з двору з награбованим. Їх зловив господар будинку, коли прийшов з роботи на обід, пише 20 хвилин.

"Приїхав на обід, а у мене з двору виходять двоє чоловіків з монітором. Зрозумів, що відразу двох мені не зупинити і схопив того, що йшов з монітором" - розповідає власник будинку.

Поліцію викликав один з перехожих. Тим часом інший злодій не тікав. Умовляв відпустити товариша. І людина держала злодія до приїзду поліцейських.

"Поки приїхала поліція - перенервував. Хтозна, що у них в кишенях. Може там ніж, або пістолет" - додає чоловік.

Крім поліції на місце події приїхала слідчо-оперативна група. Монітор експерти оглядали на тротуарі біля будинку, що викликало багато запитань у перехожих. Господар поклав монітор на шматок тканини.

З інших речей, які оглядали слідчі - гаманець з копійками і шнур від монітора. Вони лежали на капоті машини власника.

Читайте також: Магазин годинників пограбували на 5 мільйонів гривень

"Коли приїхала поліція, ці речі мені віддав злодій, якого я не тримав, - каже власник. - Не знаю його це речі або наші домашні. Що ще винесли з дому поки не знаю. Приїде мати, вона краще знає".

Чоловік підозрює, злодії швидше за все залізли в будинок через відкрите вікно.

Нагадаємо, в селі Хотьківці Красилівського району Хмельницької області багатодітна мати через бідність обікрала магазин. Винесла продукти харчування і побутову хімію на суму близько 2500 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Власник будинку зловив грабіжників до приїзду поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі