четвер, 21 квітня 2016 18:07

В Ладижині видурюють гроші за допомогою церковних свічок

В Ладижині видурюють гроші за допомогою церковних свічок

В Ладижині масово грабують людей. Видурюють гроші, крадуть велосипеди, курей і техніку. Про це Gazeta.ua заявила депутат обласної ради Людмила Головашич. На прийом громадян звернулися люди з проханням їх захистити.

"Ввечері до будинків стукає чоловік, на вигляд кавказької зовнішності під 45 років. Просовує торбу і каже, що в торбі свічки. Батюшка прийде ту торбу забере, а людину просить розрахуватися. Сума різна від 8 тис. до " скільки є" гривень. Цей чоловік також приходив до моєї мами, але в той момент я говорила з нею по телефону і почула розмову. Одразу викликали поліцію", - заявила депутат.

Злодій досі на свободі. Заяву полісмени не прийняли, бо жінку не встигли пограбувати.

"Люди налякані ще й через вбивство, яке недавно сталося у місті. Коли колишній в'язень зґвалтував і вбив двох жінок. Ввечері бояться виходити надвір. На прийомі жінка розказувала, що чула, як хтось з-під хати забирав старенький велосипед, але навіть вийти, щоб налякати цих людей побоялися,"- каже Головашич

Нагадаємо, тиждень тому колишній в'язень, який вийшов на свободу по амністії зґвалтував і вбив двох жінок по вулиці Польовій у Ладижині. Сиротами залишились троє дітей. Гвалтівника зловили, але люди підозрюють у справі була задіяна ще одна людина.

Зараз ви читаєте новину «В Ладижині видурюють гроші за допомогою церковних свічок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі