вівторок, 17 липня 2018 08:09

Через годину український мегаполіс може залишитися без води

Через годину український мегаполіс може залишитися без води
У Дніпрі немає хлору для очищення питної води. Мегаполіс та кілька сусідніх міст можуть лишитися без водопостачання. Фото: Український інтерес

Мегаполіс Дніпро та кілька сусідніх міст вже сьогодні можуть залишитися без водопостачання. Місцеве підприємство "Аульський водопровід" вичерпало запаси хлору для обробки води.

Якщо ситуація не зміниться, з 9 ранку 17 липня воду перестануть постачати у Дніпро, Кам'янське, Верхньодніпровськ та найближчі населені пункти Дніпровського, Криничанського та Верхньодніпровського районів, повідомляє "Сегодня".

"На підприємстві склалася надзвичайна ситуація. У зв'язку з відсутністю поставок рідкого хлору від ТОВ "Аульська хлоропереливна станція", яка не в змозі виконувати умови договору поставки внаслідок зупинки виробництва на AT "Дніпроазот", на підприємстві залишився запас хлору до 9:00 години 17 липня 2018 року", - заявили в "Аульському водопроводі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донбасу загрожує масштабна катастрофа

У Вінниці вартість води хочуть підняти удвічі. Куб води разом із водовідведенням коштуватиме 25 грн. Підвищення пояснюють зростанням тарифів на енергоносії, на опалення, реагенти, паливно-мастильні матеріали, зростання мінімальних гарантій в оплаті праці тощо. Вінничани масово обурюються у соцмережах.

Зараз ви читаєте новину «Через годину український мегаполіс може залишитися без води». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі