понеділок, 10 квітня 2017 16:38

Бізнес на рюкзаках приносить 10 тисяч гривень прибутку

Автор: Богдан Барабанов
  Бренд рюкзаків назвав на честь дружини
Бренд рюкзаків назвав на честь дружини

На продажі рюкзаків заробляють близько 10 тис грн щомісяця. Про це gazeta.ua розповідає переселенець 36-річний Володимир Заводецький, який створив бренд молодіжних рюкзаків "OkSin".

Власну справу відкрив після переїзду до Вінниці. У місті живе більше двох років.

"До переїзду у Вінниці працював в Донецьку у громадських організаціях. Після Донецьку прожив три місяці у Харкові, ще три в Житомирі. Жив на гроші, які відкладав на машину. Вони почали закінчуватися. Зрозумів, що треба не сидіти, а заробляти. Вирішив поїхати в Вінницю. Там влаштувався на роботу в торговельний центр. Продавав одяг та аксесуари від українських брендів, - розповідає Володимир Заводецький. - З'явилася ідея шити на продаж рюкзаки. Бо зараз це не аксесуар, а частина моди та стилю. Тим більше, ще в Донецьку любив переробляти сорочки та светри, які приносили друзі".

Автор: Богдан Барабанов
  Бренд рюкзаків назвав на честь дружини
Бренд рюкзаків назвав на честь дружини

У справу вклав 9 тис грн. Гроші заробив на будівництві у Вінниці. Витратив на матеріали, доставку та рекламу.

"Дружина Оксана – компаньйонка та людина, котра завжди мене підтримує. На її честь назвав свій бренд "Oksin". Бо часто звертаюся до неї пестливо Оксі, - продовжує Володимир. - Дружина за освітою швачка. Мої мама і тітка теж. Тож не дивно, що і я почав займатися цією справою. Перший рюкзак rolltop створив у листопаді минулого року. Зараз - це мій основний дохід. На сумках заробляю більше, ніж у Донецьку".

Ескізи майбутніх рюкзаків малює сам. Розробляє їх дизайн.

"Рюкзаки роблю з поліуретану. Це універсальний та екологічний матеріал. Його застосовують для пошиву спортивного одягу і, навіть, для виготовлення автомобільних деталей. В планах перейти на кордуру. Але цей матеріал в три рази дорожчий, аніж поліуретан. Загалом на один rolltop йде 1,5 квадратних метра тканини. Шиють сумки на фабриці в Запоріжжі. Там дешевше. Мінімальне замовлення на пошив – 40 рюкзаків. Я шию 80 штук на місяць. Голку з ниткою до рук беру, але через відсутність швейної машинки не вдається шити всі сумки. Власноруч за один день можу створити півтора рюкзака".

Автор: Богдан Барабанов
  Бренд рюкзаків назвав на честь дружини
Бренд рюкзаків назвав на честь дружини

Найдешевший рюкзак коштує 400 грн, найдорожчий – 800 грн. Продає їх через Інтернет.

"SMM та просування реклами через Інтернет опанував сам. Активно просуваю товар через соціальні мережі. Ціна залежить від послуг реклами, виробництва та проценту доходу, - каже Володимир Заводецький. - Зараз в планах робити футболки, світшоти і навіть штани власного виробництва".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цех із виробництва твердих сирів окуповується за рік

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на рюкзаках приносить 10 тисяч гривень прибутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі