понеділок, 21 січня 2019 12:04

Полтавка перемогла в двох номінаціях на конкурсі краси
3

Софія Мокра із села Мачухи Полтавського району брала участь у ювілейному 30-тому конкурсі дівочої вроди "Красуня Полтави 2018" у категорії “Пані”
Фото: Facebook
Софія Мокра із села Мачухи Полтавського району брала участь у ювілейному 30-тому конкурсі дівочої вроди "Красуня Полтави 2018" у категорії “Пані”
Софія Мокра із села Мачухи Полтавського району брала участь у ювілейному 30-тому конкурсі дівочої вроди "Красуня Полтави 2018" у категорії “Пані”

Софія Мокра із села Мачухи Полтавського району брала участь у ювілейному 30-му конкурсі дівочої вроди "Красуня Полтави 2018" у категорії "Пані". Він пройшов у театрі ім. Миколи Гоголя. Перемогла у двох номінаціях - "Пані Берегиня" і "Пані Успіх".

У "Пані Полтава" запросили 8 учасниць віком від 27 до 36 років, які одружені та мають дітей.

"Тричі брала участь у цьому конкурсі. 2006-го мені було 15 років. Стала другою віце-міс та забрала титул "Зваба". Конкуренції не відчувала. Дівчата підтримували одна одну. З кимось спілкувалася більше, з кимось менше. Конкурси краси додають впевненості в собі. Коли на сцені — відчуваю повноту життя", - розповіла Софія.

До конкурсу готувалася півтора місяця.

"Ходила на репетиції тричі на тиждень по півтори години. Нас водили по магазинах, щоб вибрати одяг. Потім його презентували на сцені. Були майстер-класи — як правильно ходити на каблуках під музику. Займалися хореографією. Робили постановки на дефіле. Багато навчили стилісти, які підбирали нам образи. У день конкурсу встала о четвертій ранку. Склала одяг, косметику. О 9:00 поїхала в салон краси. Зачіску робили півтори годину. У мене були об'ємні хвилясті локони. Потім нанесли макіяж. Добиралася до театру на таксі. Була ще й генеральна репетиція. Там на мене чекав чоловік Юрій, дочки та чоловіка сестра Аня. Вона робила донькам зачіски", - сказала Мокра.

Софія Мокра має параметри 89-63-90. Зріст — 1,75 м. Відвідує спортзал тричі на тиждень — групові заняття із йоги, танці латіно, пілатес. Або робить вправи на тренажерах. Якщо абонемент закінчується, займається спортом вдома — присідає, качає прес.

"Витрачаю на себе до 1000 гривень на місяць. Буває, більше. Роблю зачіски в салоні краси перед святами. Одна — 550 гривень. Відвідую манікюрний кабінет раз на місяць за 250 гривень, стрижусь за 135. Купую якусь одну річ — сукню чи кофту", - говорить Софія.

Під час першого виходу була у сукні, яку орендувала в подруги за 200 грн.

"Це була червона сукня із шлейфом. На конкурсі "Материнство" ми виходили із дітьми. Моїй Крістіні — 6 років, Діані — 3. Для старшої придбали в ательє голубу пишну сукню за 400 гривень. У молодшої була такого ж кольору, з бантом і білими перлинами. Вони модниці, постійно крутяться біля дзеркала. Беруть іноді без дозволу косметику. Старша помади псує. Брали мої туфлі на підборах - теж каблуки підпортили. Менша — лак весь вибризкала. За це наказую. Можу поставити в куток на 10 хвилин", — розповідає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавській судді дали унікальну нагороду в Лондоні

Чоловік 36-річний Юрій після конкурсу подарував букет гербер. Він займається розробкою комп'ютерного забезпечення та інформаційними послугами. До декрету Софія працювала фрілансером, писала на замовлення наукові роботи. За освітою - вчитель іноземних мов.

Галина Чайка із села Рунівщина Полтавського району вишиває наволочки на подушки, сорочки, рушники. Почала цим займатися 15 років тому, коли вийшла на пенсію. Має 40 робіт.

Зараз ви читаєте новину «Полтавка перемогла в двох номінаціях на конкурсі краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають