четвер, 17 січня 2019 14:39

Полтавській судді дали унікальну нагороду в Лондоні
2

Полтавській судді дали унікальну нагороду в Лондоні
Фото: надана Ларисою Гольник
Полтавській судді дали унікальну нагороду в Лондоні

Учора, 16 січня, полтавській судді Ларисі Гольник у Лондоні вручили спеціальну нагороду від відомої міжнародної неурядової організації Blueprint for Free Speech як викривачку корупційного злочину.

Про це повідомила Лариса Гольник в ексклюзивному коментарі із Лондону.

Журі відзначило її мужність і доброчесність у вимозі належного розслідування корупції в судовій сфері. Оцінили справу, пов'язану із колишнім мером Полтави Олександром Мамаєм.

"Зраділа, що мою роботу оцінили за кордоном. А потім переживала, що не встигну оформити візу. Проте все обійшлося. Вилетіла до Лондону із Борисполя 15 січня. За день до вручення нагороди", - розповіла Гольник.

У Лондоні мала час, щоб погуляти урядовим кварталом.

"Ходила містом із перекладачем. Він мене фотографував. Також робила селфі на фоні королівського палацу", - сказала суддя. І додала, що Лондон її вразив своєю красою. Але це місто дуже дороге.

Для рідних купила у подарунок англійський чай. Також придбала за 5 англійських фунтів (200 грн, - Gazeta.ua) футболку із написом "Лондон".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко призначив Гольник суддею

"Зараз ще перебуваю в Лондонському аеропорту. Увечері вже буду в Полтаві", - сказала Лариса Гольник.

Міжнародна організація оплатила полтавській судді переліт і перебування в Англії.

Суддя Октябрського районного суду Полтави Лариса Гольник пов'язує напад на неї з оточенням міського голови Полтави Олександра Мамая.

Зараз ви читаєте новину «Полтавській судді дали унікальну нагороду в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі