середа, 09 січня 2019 12:22

Учасники ДТП потребують допомоги на лікування

Учасники ДТП потребують допомоги на лікування
Постраждалі в ДТП потребують фінансової допомоги. Фото: Полтавщина

Наприкінці грудня у селі Затуриному Полтавського району сталася аварія – зіткнулися позашляховик Mitsubishi та мікроавтобус "Газель". Її водій 53-річний Микола Конопльов помер у лікарні. У мікроавтобусі було шість пасажирів. Дехто з них досі потребує фінансової допомоги на лікування. Всі вони – працівники Надержинщинської виправної колонії №65.

У Північно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції повідомили кореспонденту "Газети" про стан пасажирів "Газелі". Нині Юрія Твердохліба та Романа Дерев'янка виписали, вони вже на службі. Дмитро Макаренко, Максим Паламарчук, Ігор Сердюк та Руслан Бутко зараз на амбулаторному лікуванні. Для Руслана запланована додаткова операція, Максим потребує обстеження й подальшого лікування. Ігор Сердюк та Дмитро Макаренко після денного стаціонару в лікарні повернуться до роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні людей, квіти та лампадки: полтавці вшанували загиблого підлітка

"В день аварії працівники колонії зібрали для колег 26 тисяч гривень. Ще 18 тисяч за кілька днів зібрали полтавські колонії № 16, №29, №64. Намагаємося хоча б так допомогти", - повідомила керівник прес-служби Північно-східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції Ольга Кузнецова.

Фінансової допомоги потребують службовці, на яких ще чекає обстеження та лікування – Максим Паламарчук і Руслан Бутко. А також сім'я загиблого в аварії водія.

Родинам можна допомогти фінансово:

Картка Укргазбанку 5355 0740 2541 1138 (Паламарчук Максим Геннадійович)

Картка Укргазбанку 5355 0740 1204 8265 (Бутко Руслан Вікторович)

Банк отримувача – Укргазбанк, код банку 320478, рахунок 26207924428455 (Конопльов Микола Леонідович)

Планували на море з'їздити, ремонт зробити: вдова загиблого в ДТП водія розповіла про життя без чоловіка. На утриманні Оксани Конопльової залишилася 80-річна матір після інсульту та 11-річна донька.

Зараз ви читаєте новину «Учасники ДТП потребують допомоги на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають