пʼятниця, 14 червня 2019 10:05

У Василівці насипали пляж на березі річки Коломак
4

У селі Василівка Полтавського району

12 червня в селі Василівка Полтавського району розчистили берег річки Коломак і завезли пісок. Так упорядкували ще один пляж у Коломацькій ОТГ.

Про "Газеті" розповів голова громади Євген Почечун.

Територію навколо річки у Василівці викосили працівники комунального підприємства "Коломак". Місцеві фермерські господарства допомогли з технікою для розгортання ґрунту на під'їзній дорозі. На пляж завезли близько 10 куб. м намивного піску. Його, за словами Євгена Почечуна, офіційно купують, це пісок із Дніпра.

"Цей пляж ще будемо впорядковувати. Місцеві мешканці поскаржилися, що коли чистили дно та вибирали коріння, залишилася глибока яма біля берега. Думаю, завеземо ще машину піску та засиплемо, щоб могли безпечно купатися діти", - розповів голова громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Коломацької ОТГ приєднається ще одна сільрада

Усього в Коломацькій ОТГ чотири пляжі, три з них розташовані на річці Коломак. Центральний - у селі Коломацьке, там облаштували майданчик для волейболу, розширили зону відпочинку. Пляж у селі Дудникове менший, але теж із піском - його облаштовували торік. Третій - пляж у Василівці.

Є ще зона відпочинку на озері в селі Ладижине, але вона потребує впорядкування. Наступного тижня там розчистять від очерету захід у річку, викосять прилеглу територію та приберуть сміття.


У селі Коломацькому в Полтавському районі комунальне підприємство громади упорядкувало центральний пляж.

Зараз ви читаєте новину «У Василівці насипали пляж на березі річки Коломак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають