четвер, 11 квітня 2019 15:50

У Супрунівці ремонтують дорогу - розберуть міст, обмежують рух
11

Під Полтавою турки ремонтують автотрасу
Фото: pl.ukravtodor.gov.ua
Під Полтавою турки ремонтують автотрасу
Під Полтавою турки ремонтують автотрасу
Під Полтавою турки ремонтують автотрасу
Під Полтавою турки ремонтують автотрасу

Розпочали капітальний ремонт траси Київ - Харків поблизу Полтави. Обмежують рух транспорту.

Про це повідомляє Служба автодоріг у Полтавській області.

На виїзді з Полтави неподалік торгового центру "Метро" зняли верхній шар покриття правої частини траси Київ - Харків. Рух пустили по лівому проїзду. Через це тут періодично виникають затори.

Ремонт за кошти Міжнародного банку реконструкції та розвитку виконує турецька компанія "Онур". Вона на міжнародному тендері подала найменшу пропозицію. Роботи триватимуть від Супрунівки до Чутового. Виняток — дорога в межах Полтави, що збігається з міськими вулицями. Термін контракту - до кінця 2020 року.

На цій ділянці проведуть капітальний ремонт траси. Знімуть старе пошкоджене покриття, проведуть відновлення, укладуть два шари асфальтобетону та один шар щебенево-мастикового асфальтобетону. Декларують товщину покриття понад 25 см.

"У Супрунівці триває демонтаж дворівневої міської розв'язки. В зв'язку з цим змінена схема руху — об'їзд по дорозі в одному рівні. Розв'язку повністю розберуть і збудують нову. Одночасно з цим розпочали ремонт дорожного полотна з боку "Метро". Рухаються від знаку "Полтава" у бік Супрунівки", - розповіла прес-секретар Служби автомобільних доріг у Полтавській області Юлія Іващенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три шари цементу і 27 м ширини — розповіли про унікальну українську трасу

Зараз у Полтавському районі тривають будівельні роботи. На деяких ділянках підрядник вже провів вирубування дерев. Звільнили площі для відсипки земляного полотна, зняли шар ґрунту, змонтували заводи. Триває перенесення комунікацій. Замовник робіт - Укравтодор. Нагляд дійснює Укрдорінвест.

На Полтавщині відкрили для руху частину траси Н-31 Дніпро - Решетилівка, яка має 28 років гарантії. Це перша подібна дорога в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У Супрунівці ремонтують дорогу - розберуть міст, обмежують рух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають