середа, 12 грудня 2018 08:51

У сесійній залі - спальна кімната, а в бухгалтерії - гральна: в сільраді відкрили групу дитсадку

У сесійній залі - спальна кімната, а в бухгалтерії - гральна: в сільраді відкрили групу дитсадку
Декілька кімнат сільради обладнали під групу дитячого садка. Фото: Полтавщина

Минулого тижня у приміщенні Терешківської сільради, що у Полтавському районі, запрацювала 5-та група дитячого садку. Під спальню обладнали колишню сесійну кімнату, а з бухгалтерії зробили простору ігрову.

Таким чином вирішили розгрузити переповненні 4 наявні групи. У кожній було по 35 – 38 дітей. Нову групу назвали "Дзвіночок". У ній вже 25 діток різного віку, бо змішана.

"Ми зробили капітальний ремонт, закупили меблі та ліжка, іграшки і все необхідне, щоб діти могли відвідувати садочок", - розповіла голова Терешківської сільської громади Наталія Туркеніч.

Із сільського бюджету на ремонт та обладнання приміщень виділили 299 тис. грн, проте вистачило і 230 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому діти важко адаптуються до садка

Загалом у цьому дитячому садку виховують 123 дитини. У Терешківській громаді є 2 дошкільні дитячі заклади на загальну кількість населення у 8,5 тис. чоловік.

Відео з місця відзняли misto.

Великі і міжнародні компанії в Еміратах іноді покривають працівникам витрати на садок і школу, медичну страховку та раз на рік квитки на літак.

Зараз ви читаєте новину «У сесійній залі - спальна кімната, а в бухгалтерії - гральна: в сільраді відкрили групу дитсадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають